Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

50+

Εκανα χθες το επαναλαμβανομενο λάθος το γνωστό. Ανοιξα την ΤΒ σε σταθμό και ουχί για να δω καμια σειρα/ταινια ή να παιξω κανα παιχνίδι. Και τι βλέπω? Ο παπαρης πρωθυπουργος πηγε κάπου λέει και βλέπω ρε πουστη να τον χειροκροτανε πλήθη και να χαίρονται που του πιάνουν το κολώχερο!!!!!!
Ρε πόσο μαλάκες είμαστε? Και λέω δεν μπορεί κάτι παίζει... Δεν είναι δυνατόν, κάτσε να δω ρε πούστη μου ποιοι είναι αυτοί που μας καταστρέφουν όλους μαζί. Και βλέπω ατομάκια του κώλου και της πούτσας 50 και άνω ετών να τον χειροκροτάνε τον παπάρη. Και ήταν όλοι οι κωλόγεροι γραβατομένοι σα μπατσοι ασφαλίτες της εποχής τους. Και οι γυναίκες κάτι θειαδες που μολις βγήκαν απο τα κομμωτήρια ρίξανε μια πρόχειρη αλεπού πάνω τους και βγείκαν να καμαρώσουν τον λεβέντη μαζί με τα παλικάρια τους (που προαναφερα). Το λοιπόν, αυτή είναι η πολλυυυυυυυυυ κολλημένη γενια των λαμόγιων, αυτοι ντε που το παίζαν επαναστάτες του Πολυτεχνείου και μας πρίξαν το μουνι.
Αυτοι οι επαναστάτες της πουτσας, έχουν γαμήσει την κάθε γενια μετα απο αυτούς και έχουν γίνει τσανάκια με τις γενιες πίσω που και καλά αμφισβητούσαν.
Αυτα τα γαμολαμόγια με τα επαναστατικα κουραφέξαλα του κώλου. Και όσοι απο δαυτους δεν βολευτήκαν (γιατι είπαμε ποσοι πια να γινουν δημόσιοι υπάλληλοι και πάλι πολλούς βολέψανε), ζουν με την ελπίδα πως θα έρθει και η δική τους η σειρά.
Και πάνε ρε και ψηφιζουν τα ζωντανα και όχι μονο αυτό αλλα βγαίνουν στις τηλεοράσεις και χειροκροτάνε τις κουράδες.
Και τώρα που είπα για κουράδες, έβλεπα όλους αυτούς τους πολιτικάντιδες να είναι κοστουμαρισμένοι και γραβατωμένοι και στημμένοι στην σειρά, το ένα λαμόγιο δίπλα στο άλλο και να κοιτάν με υπεροψία το πλήθος.
Και ρε πουστη μου δεν βρίσκεται κανας χριστιανός να τους πετροβολίσει να τους πετάξει σκατά στην κουρούπα τους. που το έχω πει και θα το λέω. Όπου σκαει μύτη πολιτικός, μεγαλοδικηγόρος, μεγαλοδημοσιογράφος ή οτιδηποτε σε μαϊντανό της τηλεόρασης θα έπρεπε ΟΛΟΙ να τους πέρναμε με τις πέτρες και τις ντομάτες. Αλλα εσείς δεν με ακούτε, κάνετε και χώρο να περνάνε. Τουλάχιστον έχω χεστεί 2-3 φορές στην ζωή μου με κάτι τέτοιους, τους έχω μουτζώσει και αισθάνθηκα καταπληκτικά.
DAN

12 σχόλια:

KaLLinaki είπε...

εντάξει μωρέ,,,αν είναι όλοι τους 50 plus...Υπομονή καμια 30ετία και τους ξεπαστρέψαμε. Μόνο να μην έχει μείνει το ελάττωμα στο dna και είναι κληρονομικό

Maria είπε...

αυτοι που λες τωρα και το Πολυτεχνειο κατα λαθος το κανανε.
ειχαν βγει για μια πορεια διαφοροι με προσχημα κατι ξεκουδωνο οπως γινοταν τοτε λογω δικτατοριας και μαθαν οτι κατι γινετε στο Πολυτεχνειο και τρεξαν ολοι κει σαν τα ζά.Πραγμα που ειχε συμβει και πριν καποιες φορες,η συγκεντρωση στο Πολυτεχνειο .Εκεινη την μερα λοιπον μαζευτηκανε ολοι οι μαλακες μαζι στο ιδιο σημειο.Πως ειναι το μποτιλιαρισμα?Ε το ιδιο ακριβως!
lololololololo
Παντως οτι φαγαν οι περισσοτεροι το ξυλο της αρκουδας το φαγανε και με το παραπανω.
Μονο τα Ναυτακια ξεχωρησαν αλλα κι αυτοι ειχαν τον Εφιάλτη τους,αθανατη ελληνικη ιστορια.
Τι να πεις ...χρυσοψαρα.

Αntidrasex είπε...

Μ'αρέσει η ποιητική εκφορά του λόγου σου. Και δεν κάνω πλάκα. Ισα ίσα, συγκρατημένη σε βρίσκω...

m_stelios είπε...

Ήρθα για την ανταλλαγή κεφαλιού αλλά δε μου κάνεις.Θέλω ένα κοινότυπο κεφάλι δημόσιου υπάλληλου που ζει με κουπόνια και από αντίληψη πάσχει.Ακριβώς το αντίθετο από σένα δηλαδή.Ξέρεις κανένα;

dsquared είπε...

Καλε εχω γνωρισει απο κοντα τους επαναστατες του Πολυτεχνειου. Μάι άς ολοι τους λεμεεεεεεεε! Eνα θα σου πω για να μην σε συγχισω, η επαναστατρια πηγαινε τα διδυμακια της σε κολεγιο, χα, χα! Ετσι να σου κανω καμια δεκαρια επαναστασεις, με μεγαλυτερο σουξε.

din

dsquared είπε...

@stelios
Το δικο μου κεφαλι εννοεις και οχι της dan.

din

Ελένα Μπαμπούσκα είπε...

Καλά και δεν είναι μόνο αυτοί που ψηφίζουν. Το θέμα είναι ποιοι είναι όλοι αυτοί που ψηφίζουν τα ίδια και τα ίδια αυτές τις δεκαετίες, γιατί σόι πάει το βασίλειο. Όλοι από νουδου σε πασόκ και από πασόκ σε νουδού. Και ξαναλέω ποιοι είναι όλοι αυτοί? Είνει οι ίδιοι που συνέχεια γκρινιάζουν και διαμαρτύρονται. Έχουμε ότι μας αξίζει.
Όσο για αυτούς που ήταν στο πολυτεχνείο, σίγουρα δε πήραν τον κατήφορο ιδεολογικά όλοι τους. Αλλά και στο κάτω κάτω άλλες εποχές τότες, πάλευαν για κάτι, τώρα πια τι να διεκδικήσεις? Υψηλότερο πιστωτικό όριο? Γιατί όλα τα άλλα είναι υψηλά νοήματα και κανείς δε καταπιάνεται πια με αυτά. Τς

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Καλά, η "Γενιά του Πολυτεχνείου" πρέπει να είναι η πιο ξεφτίλα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον τόπο!...
Όσο για τον κο Προθυπουργό!... Αν δεν είχε τ' όνομα, ούτε για δοκιμαστή σουβλακιού δε θα τον παίρνανε!...

gnostosagnostos είπε...

αυτοι που μας κυβερνανε ειναι η γενια του πολυτεχνιου?
εγω ρε παιδια πιστευω οτι αυτοι οι μαλακες πατησαν πανω σε αυτη και την γεμισαν σκατα!!!

Unknown είπε...

καλησπέρα...πολύ καλό και επίκαιρο θέμα..και μένα με τσαντίζεουν τα υποκείμενα οι γλύφτες αυτοί ...αη σιχτίρ.....παλιά τους έλεγαν ....
σφουγκοκωλάριους.......τρέχω πίσω απο τον κώλο του πολιτικού...
νάστε καλά ...κοτρώνα θα ρίξω γιατί απο μούτζες δεν παίρνουν χαμπάρι..το θεωρούν χαιρετισμό πλέον...καλή εβδομάδα

Kwlogria είπε...

Κααααλά! Νομίζεις πως όλοι αυτοί έχουν εγκέφαλο που λειτουργεί;; Καααααλά!!!!

mahler76 είπε...

νομίζω δεν είναι αποκλειστικά θέμα ηλικίας. απλά όποιος θέλει να βολευτεί ή να βολέψει το παιδί του πάει να χειροκροτήσει. Αυτοί ήμαστε ως πολιτικά όντα.