Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Γενικη ειδησεογραφια τη σημερον



Το λοιπόν επειδη όλο μαλακιες λεμε ας πουμε και τιποτις σοβαρο και θετικο. Πχ. Safari 4. Τι εινια αυτό? ο νεος browser της Apple. Τι θα πει browser? Ε χεσε μας μεσιε...Καλα ας κανω μια προσπαθεια να φανω υπομονετική. Browser ειναι αυτο το προγραμμα με το οποίο περιδιαβένεις το ιντερνετι. Στα περισσότερα κομπιουτερις θα το δεις και σαν Internet Explorer. Ευτυχως σε πολλά και ως Mozilla/Firefox. Τα δικά μας με το μηλο αποξω έχουν default τον Safari. E λοιπόν μάγκες μου αυτό θα πει ταχύτις! Αμα δειτε πως casharei τις σελίδες θα πεσετε τανασκελα. Μιλαμε δεν (ν)τολμας να πατησεις σε url και σου το χει κανει να! (σου έχει ανοιξει τον ιστοτοπο ταχυτατα εννοω πορνομυαλοι). Και φυσικα coverflow view για το History αλλα και τα most visited sites σου. Ευγε! Και είναι ακόμα beta. Πάντως το google chrome το τσακισε...




Αυτα περι τεχνολογίας. Ναι ξέρω, τορα φανατικε αναγνωστη λες τι μαλακια ποστ ειναι τουτο... Πανω που λεγαμε για γκομενακια κλπ.. ξεπεταχθηκε ο browser. Καλο ειναι να ξεστραβωνωμαστε ομως λιγο. Καλα τα γκομενακια αλλα τον πουλο. Δεν ειναι το κεντρο της ζωής μας. Διοτι πανε και ερχονται. Επρεπε μαλακα μου να ερθει ο 21ος αιωνας να γινει του πουταναριου απο διαζυγια χωρισμους κλπ για να καταλαβει το ανθρωπινο ειδος πως η φυση ου δεν ειναι μονογαμικη. Και αυτο έγινε τωρα, γιατι τωρα αρχισαν να φερονται λίγο πιο ισοτιμα οι γυναικες.. Φαντασου να φερθουν και όπως ειναι στην πραγματικοτητα σαν ανθρωποι δηλαδη, χωρις να κρύβουν τα θελω τους, λόγω της μαλακιας κοινωνικής συμπεριφορας...Τσι καραστρειτ το καγκελο θα γινει.. Το μονο που θα μεινει σταθερο ειναι η διαφορετικοτητα στο σεχ. Όπως και να το κανεις η γυναικες δεν θα ψαχνουν απο 10 χρονων σε πια τρυπα θα χωσουν το πουλι τους, Και όχι γιατι δεν εχουν.. (τα βασικα πιστευω τα ξερετε, δεν χρειαζετε να εξηγησω πως και οι γεναικες εχουν γενετικο συστημα και ορμες αλλα λεγετε ελλιως κλπ). Απλά γιατι ως πιο εξελιγμένο ειδος όλη τους η ζωή δεν περιστρεφετε γυρω απο το μουνι τους. Το εγγεφαλικο προνομιο της σκέψη και αίσθησης τις έχει φάει. Διοτι τα ζητουμενα ειναι άλλα αναμεσα στα 2 φυλλα. Και πιστευω πως καποιος θα πρεπει να συμβιβαστει για να προχωρησει όλο αυτο το στρ8 πανυγυρι. Οι αντρες δεν προκειτε.. Το εχουν δειξει εδω και αιωνες. Παντα θα κυνηγανε να γαμησουν κατι. Αυτο που θα συμβει και αρχισε ηδη να συμβαίνει είναι πως και οι γυναικες θα αρχισουν να φερονται παρόμοια... Αλλιώς δεν γινεται...
Πωπω μαλακα μου,,, ευτηχως δεν ειμαι στρ8
DAN

12 σχόλια:

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

@DAN
Μεγάλο θέμα άνοιξες γι' αυτό ας αρχίσουμε με τα εύκολα!...

Έχεις μήλο, ε; Respect!... Στο Ελλαδιστάν είναι πανάκριβοι για να το έχεις ερασιτεχνικά... και μου ΤΗ ΣΠΑΕΙ η έλλειψη δεξιού κλικ!...

Κατά τ' άλλα μπράβο του Σαφάρη!...
(Το Chrome υπάρχει ακόμα;... Θαρρώ πως ήτω το πιο θνησιγενές πράγμα από τον καιρό των Win ME... αυτό και το Knol...)



Στα σοβαρά τώρα!... Πρώτα απ' όλα έχεις κι εσύ να κάνεις με γυναίκες, οπότε πρέπει να δείξεις κατανόηση!... Εκτός αν η ομοφυλοφιλία στις γυναίκες τούς χαρίζει λίγη από την ανδρική... "βολικότητα"!...

"Επρεπε μαλακα μου να ερθει ο 21ος αιωνας να γινει του πουταναριου απο διαζυγια χωρισμους κλπ για να καταλαβει το ανθρωπινο ειδος πως η φυση ου δεν ειναι μονογαμικη. Και αυτο έγινε τωρα, γιατι τωρα αρχισαν να φερονται λίγο πιο ισοτιμα οι γυναικες.."
Ναι, η κοινωνία ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί και ψάχνει τη μπάλα!...

"η γυναικες δεν θα ψαχνουν απο 10 χρονων σε πια τρυπα θα χωσουν το πουλι τους, Και όχι γιατι δεν εχουν...Απλά γιατι ως πιο εξελιγμένο ειδος όλη τους η ζωή δεν περιστρεφετε γυρω απο το μουνι τους."
Διαφωνώ! ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί δεν έχουν!... Αν είχες κι εσύ εξωτερικά γενητικά όργανα, που λαμβάνουν μηνύματα σε κάθε κίνηση, το ίδιο θα έκανες!... Κάνε τον ανάλογο γυναικείο παραλληλισμό!...

"Το εγγεφαλικο προνομιο της σκέψη και αίσθησης τις έχει φάει."
Αυτά παθαίνει κανείς όταν η Φύση τον έχει επιφορτίσει να κουβαλάει και να θηλάζει μωρά!...

"πιστευω πως καποιος θα πρεπει να συμβιβαστει για να προχωρησει όλο αυτο το στρ8 πανυγυρι. Οι αντρες δεν προκειτε.. Το εχουν δειξει εδω και αιωνες. Παντα θα κυνηγανε να γαμησουν κατι."
Ναι, οι γυναίκες ήταν πάντα πιο... "ευέλικτες"!...



"-I thought homosexuality wasn't a choice!
-It is for women!..."
-Lois & Meg, Family Guy

dsquared είπε...

@ eglovismenos
to neo pontiki tis apple exei deksi klik, ean kai axristo kata thn gnomh mou.

din

dsquared είπε...

xmmm
αυτη ειναι λοιπόν η ανδρικη αποψη γιατι ο νους τους ειναι συνεχεια στον πουτσο. Γιατι ειναι απέξω... οκ πρωτη φορα ακουσα αυτη την άποψη αλλα οκ..
βασικα δεν μπαινω σε αντιλογο. ο καθενας εχει την γνωμη του.
Το οτι εγω ειμαι με γυναικες ειναι πολυ καλό γιατι πολυ απλα θελουμε τα ιδια CORE πραγματα.
Τα mac pleon ειναι σε λογικες τιμες για τα χαρακτηριστικά που έχουν. Σου προτεινω να βρεις 600 εθρω να παρεις ενα μεταχειρο macbook και μετα θα δεις πως δεν θα θες να ξαναδεις παραθυρια ever!
Τωρα που το λες Din και εχω ξεχασει το δεξι κλικ.
Αιντε δοκιμαστε ολοι τον safari
DAN

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

@DAN
"Το οτι εγω ειμαι με γυναικες ειναι πολυ καλό γιατι πολυ απλα θελουμε τα ιδια CORE πραγματα."
Επ' αυτού, έχω ξανακάνει μνεία στην τύχη σου!...

"και μετα θα δεις πως δεν θα θες να ξαναδεις παραθυρια ever!"
Παλεύω και με Linux!... Καλό, αλλά τρώει κολλήματα!...

dsquared είπε...

Linux...
χμμμ.. οταν ωριμασει μπορει και να ασχοληθω.. Αλλα μιας και εχω την δυναμη του unix already το μονο ατου που βλεπω στο Linux ειναι το open source. Που στα προγραμματα δεν με νοιαζει γιατι οπως ξερεις βρισκονται τα παντα πλεον.
Θα μου αρεσε το OSX να ηταν open για να μη κρεμομαστε απο τα αρχιδια της Apple, αλλα αμα θες δουλευεις codeX και φτιαχνεις τα δικα σου accessories. Οπότε αξιζει να του δωσεις μια ευκαιρια δοκιμης!
χεχε περι γκομενακιων θα τα πειτε καλυτερα με DIN
Ayta
DAN

Stamskoup είπε...

DAN μόνο να ελπίζω μπορώ, ότι θα ζω για να δω ανθρώπους να κάνουν αυτό που γουστάρουν αφού πρώτα καταλάβουν τι και γιατί γουστάρουν.. μέχρι τότε.. καλό κουράγιο σε όλους μας και .. γαμησε τα!!
..προσωπικα και απ' ότι καταλαβαίνω απο αυτά που βλέπω, για κάθε άνετη γυναίκα που συναντώ, υπάρχουν απο πισω καμια 200αριά, ρημαγμένες (απο την κωλοοικογένεια, τους μαλάκες σύζυγους, το κωλο life style) άντε να αρχίσεινα αλλάζει η αναλογία γιατί μπούχτισα!!
..τα Mac είναι και γαμώ τα μηχανήματα παιδιά! (.αλλά ευτυχώς ο κοσμάκης αγοράζει pc και βγάζω και ΄γω το ψωμάκι μου!!)

dsquared είπε...

@stamscoup

Eλαλησες ορθος!

Ti einai to pc?

din

Stamskoup είπε...

pc (Personal Computer) : στην ουσία, υπολογιστής με λειτουργικό windows,η χαρά του τεχνικου, το κύριο μέσο βιοπορισμού των πάσης φύσεως αλμπάνηδων και κινητέμπορων που ασχολούνται με το "service" .Bill Gates θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας!!

dsquared είπε...

@stamskoup

Εαν σου πω οτι δεν εχω ακουμπισει στην ζωη μου pc. Απο τα γεννοφασκια μου δουλευω σε mac.

din

Stamskoup είπε...

..din είμαι συγκινημένος! .το να βρεις την σήμερον άνθρωπο που να μην έχει ασχοληθεί με pc είναι το ίδιο συναρπαστικο με το να ανακαλύπτει ένας ανθρωπολόγος χαμένη φυλή στον αμαζόνιο που δεν είχε ποτέ επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο!! ..Ευγε νέα μου! .βεβαια, δεν ξέρεις τι χανεις!! δεν είχες ποτέ την ευτυχία να χαρείς ιους, κολληματα, format (..ούτε αυτό θα ξέρεις τι είναι!) και αμέτρητες άλλες μικρές καθημερινές συγκινήσεις στον κόσμο των pc!

dsquared είπε...

@stamskoup

Νεα μου δεν με λεω, αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι το πρωτο μου computer ηταν ενα ZXSpectrum, καλε τι θυμηθηκα τωρα...

din

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

@din
Νο PC?
Spectrum?

Wooow!... Total Respect!!

@Stamskoup
"format (..ούτε αυτό θα ξέρεις τι είναι!)"
ΠΛάκα με κάνεις, ε; Δεν κάνουν format οι Macάδες;;