Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Εμβολια



Εμ οχι που θα γλυτωνες!
Σιγα που θα τα βαζανε στον κωλο τους τα εκατομμυρια εμβολια που αγορασε για να παρει τις μιζες του ο μορφονιος (μη χεσω) ο Αβραμοπουλος/μπισμπικης.
Τα σπρωχνουνε σιγα σιγα και φετος τα εμβολια του κωλου (αληθεια στον κωλο μπαινουνε? ας με πληροφορήσει κάποιος.
Απορία: Ο Αβραμοπουλος δεν θα απολογηθει ποτε για τίποτε? Ο Τσοχατζοπουλος είναι ακόμα έξω? Ο Βουλαγαρακης ακομα πινει τους εσπρεσο στο Κωλονακι? (στον κωλο του). (Πολυ κωλο ποστ εξελίχθηκε αυτο).
Ασχετο.
Αλλη απορία: Αυτα τα σουργελα στα ΜΜΕ πότε θα πάρουν πούλο? Ακομα περιφέρουν τα ρεζιλεμένα σωματα τους και τα ανυπαρκτα μυαλά τους και πληρώνονται?
Ε συνηθισμένες βαρετες απορίες που τις επαναλαμβανω εδω και χρόνια και μάλλον θα συνεχισω να επαναλαβάνω...
Το λοιπόν καταλαβα το εξης. Αυτη η χωρα θα δει άσπρη μέρα μονο αν εγω λύσω τις απορίες μου. Φεξε μου και γλύστρησα δηλαδη...
DAN

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η φτωχια θελει καλοπεραση



Βλεπω και το Λολα τωρα και σκεφτομαι πως παλια μπορουσες να πουλησεις και το κορμι το ατελειωτο για να μαζεψεις τα φραγκα να παρεις τον καινουργιο υπολογιστη.
Τωρα? Την εποχη που η πιπα πηγε στα 15 ευρω και πουτανα να γινω δεν το βγαζω το εξοδο με την καμια!
Ε ναι λοιπον παει το παλιο μου το κομπιουτερακι, τα φτυνει σιγα σιγα μετα απο τοσο θαψιμο, κραξιμο, δημιουργια και εκμαθηση μαζι. Κλαψ!
Και αμα εισαι ανεργος εννοειται πως δεν σκεφτεσε καινουργια μηχανηματα και ξανα μανα εννοειται πως αυτα δεν θα ειναι και φορητα. Κλαψ,αλι και τρισαλι!
Το λοιπον ηρθε η εποχη που κανουμε το σκατο μας παξιμαδι για εναν κομπιουτερα...
Αδικη και ατιμη κενονοια...
ΥΓ. Αμα του περισευει κανενος κανα Macbook Pro απο unibody και επανω και θελει να μου το χαρησει pm me.
DAN

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Το καλο το πραμα

οκ θα κανω ενα διαλειμμα απο τη μαλακια. Θα κανω ενα ποστ για καποια πραγματα που μου αρεσουν τελευταιως. Στα βηματα του Προβατου και εγω λοιπον θα αναφερω τι μου αρεσει τελευταιως.
Ας ξεκινησω μουσικα μιας και ειναι επικαιρο λογο ξερεις, της πγιοτικιας Γιουροβιζιον.
Το λοιπον
E.S. Prosthumus-Nara


Aν σας θυμιζει κατι ειναι το soundtrack του Cold Cases και ενα πασπαρτου που το βαζουν ολοι οι τηλεοπτικοι σταθμοι (χωρς την αδεια του καλλιτεχνη σαφως) για να ντυσουν τις μαλακιες τους.

Mylene Farmer-Degeneration



Με γαμώ τα βιντεεεααααα. Οκ, η Mylene 50αρισε και εχει ωριμασει σαν το παλιο καλο κρασι!

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Cold Cases- Lily Rush

Οπως μου επισημανε πολυ φιλικο προσωπο η Lily χαμογελαει συνεχως ακόμα και αν αντιμετωπιζει τα πιο hideous crimes

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ

Black Swan



χεστηκα για την trendia του θεματος. Η ταινια είναι απο τις καλυτερες που εχω δει τα τελευταια χρόνια

ΔΙΑΦΟΡΑ

Vespa



Οι παλιες αγάπες δεν ξεχνιουνται

Αυτα προς το παρόν βαρέθηκα...
DAN

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Τα τρια του Μεγαλου αδερφου

Για τα χαλια αυτου του τοπου ευθυνονται αγαπητοι αναγνωστες αποκλειστικα και μονο οι κατοικοι του.
Ας σταματησουν οι δημαγωγοι να κατηγορουν την Ευρωπη και τα κακα παιχνιδια της. Αυτη χωρα ειναι για πεταμα και λεω απο τωρα στους ελληναραδες να παν να γαμηθουνε.
Ορμομενη λοιπον απο το νικητη του φετινου μεγαλου αδερφου εχω να πω το εξης. Ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει.
Ετσι και αυτη η χωρα πηρε τους πολιτικους που της αξιζαν, εχει τα ΜΜΕ που της αξιζουν και την μοιρα που της αξιζει επίσης. Πληροφοριακα θα σας πως πως δεν θα αλλαξει τιποτε.
Ειχα καποια ελπιζα στους νεοτερους αλλα και λογικα να το σκεφτω. Ανθρωποι που μεγαλωσαν στα σκατα, σκατα θα βγουνε... Δεν υπαρχει λοιπον κανας λογος αλλα και προυποθεση για κατι καλυτερο.
Η χωρα που επικροτει τους αγραμματους μαλάκες σε όλους τους χωρους και τις εκφανσεις τους δυστηχως δεν εχει κανενα σοβαρο μελλον.
Ο κρητικος (στα αρχιδια μου απο που ειναι) λοιπον αγραμματος κρετινος, νικησε ενα αθλιο κολοπαιχνιδο τσεπωσε φραγκα και εχει την σκατομουρη του στα ΜΜΕ.
Και εξω υπαρχουν αξιολογοι ανθρωποι που προσπαθουν να βγαλουν τα προς το ζην και υφιστανται χιλιαδες δυσκολιες καθημερινα. Γιατι? Γιατι δεν ανηκουν στην φαρα των κρετινων σαν τον νικητη της πουτσας που μας τα εχουν πρηξει.
Το επιπεδο λοιπον ολης της χωρας, των πολιτικων της των κατοικων της των ΜΜΕ ειναι ακριβως το ιδιο μαυτου του κουραδομαγκα...
Και στο τροπο που μιλαγε, εκφραζοταν και σκεφτοταν θα συναντησει κανεις τον μεσο ελληνα, τον κουτοπονηρο βλαχο (σορρυ αυθεντικοι βλαχοι, αλλα χεστηκα)που νομιζει οτι ειναι ο γαμαω της φυλης.
Χεσε ψηλα και αγναντευε λοιπον
DAN