Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

wet look!


(κατσε να παρω μια ανασα...)

Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

λιγη τεχνη


...(προσοχη καμια σχεση με Michael jackson..Ειμαι ντεμοντε...)
Το λοιπόν ο καλλιτέχνης joshua allen harris σκεφτηκε το εξής πρωτοτυπο. Εφτιαξε φουσκωτα ζωάκια απο σακκούλες και τα εφαρμοσε στους αεραγωγους του τρένου. Έτσι κάθε φορά που περνα ένα τρένο το έργο ζωντανεύει προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις. Εμένα μου άρεσε πολύ πάντως...
DAN

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΜΙα πρωτοποριακη ιδεα, για το πως θα επρεπε να ειναι το εργασιακο μας περιβαλλον τις θερμες μερες.


ΣΗΜ.: Οι συναδελφοι-ρακούν καλο ειναι να κανουν ενα ντουσάκι πριν εισελθουν στον υγρο εργασιακο χωρο.

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Σοβαροτις


Θέλει λέει να μπει στην ΕΣΗΕΑ η Βασια Λόη. Αυτη η καρακαλτακα που κάνει μεσημεριαναδικα και κραζει και κραζεται. Και όλοι οι σοβαροι δημοσιογραφοι έχουν αγανακτήσει...
Σιγα μη κλάσουν λέω εγω... Σοβαροί όλοι του κώλου ενωθειτε μη μπει το μουνακι στη σοβαρη γιαφκα του κώλου σας.
Γιατι ρε, εχετε κάνει εσεις τιποτις καλύτερο απο το μέσο μεσηριανάδικο? Πουλημένες απόψεις, κατευθηνόμενες και κουτσομπολιο. Αυτη είναι η δημοσιογραφία την σήμερον.
Και απο κάτι λιγουροφατσες κλανόγερους, και μπαζομουνες κουλτουροβιολες που την έχουν δει οι μορφες της ελληνικής δημοσιογραφίας.
Ναι ρε να μπει η Λοη στην ΕΣΗΕΑ τουλάχιστον έχει καλύτερο κώλο. Γιατι απο δημοσιογραφική ποιοτητα το ίδιο και το αυτό είναι με τους υπόλοιπους...
Και ναι καλα έκανε ο Μπερλουσκονις και γεμισε μουνακια την Βουλή, του πλέον επιφανειακου λαού της Ευρώπης.
Σαμπως τα σαψαλα λαμόγια που κατοικουν στην δική μας Βουλή εχουν κάνει τίποτα? Πάω στοιχημα πως η μέση κοινή γλαστρογκόμενα περισότερα θα έκανε για αυτη τη γαμοχώρα.
Τα πάντα λοιπόν είναι θέμα ετικέτας...
Μη μασατε στη σοβαροφάνεια, η αλήθεια είναι απλή.
DAN

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Απο τσόκαρο...ferrari!


Το κοιταω και το λυπαμαι.  Να εισαι super λαχανι (φερνει κάπως σε αλογομυγα) φεράρι (με σημα το αλογάκι, που σημαινει περηφανο ζωο) και να εχεις πεσει στα χερια Ελληνα νεοπλουτου παραθεριστη. 
Να την γυρνα και να την ταλαιπωρει στο καθε ξεχασμενο λιμανι του οποιου τρεντι νησιου, για να την παρουν ματι η σαρα, η μαρα και η θεια Μαριγουλα (αναθεμα κι αν καταλαβει ποσο ταλαρα κοστιζει). 
Τι χαρα μπορει να πάρει ενας αν8ρωπος απο την επιδειξη υλικων αγαθων? Να το χεις για να σε μεταφερει σε χρονο dt, σε σωστα φτιαγμενους ευρωπαικους δρομους, το καταλαβαινω, γιατι βιάζεσαι να προλάβεις το λίαρ τζετ σου. Αλλα να του ριχνεις το επιπεδο του και να το πηγαινεις σε μερη που κυκλοφορουν γαιδουρια... δεν το λυπασαι το καθαρόαιμο? Τι σοι αναβατης εισαι? Δεν εχεις ακουσει για τις στενες σχεσεις που αναπτυσσει αλογο και καβαλάρης?
Εν το μεταξυ εκανε μια ωρα για να το βγαλει απο το καραβι, εφταιγε το οτι ηταν χαμηλωμενο οχημα? Να προλαβουν να το παρουν ολοι οι επιβατες φωτογραφια? Να καβατζωσει καμια γκομενα μεσα στον γενικο θαυμασμο?
Φανταζομαι οτι ο σχεδιαστης και οι μηχανικοι του, το προοριζαν για αλλα χερια και δρομους (μη σου πω και χρηση) και οχι για τα καλντεριμια της Μυκόνου.
Αλλα 8α μου πεις τωρα, που να το πηγαινε διακοπες, στο Σεν-Τροπε? Ε, μα τι αισθηση να κάνει αναμεσα σε ενα τσουρμο απο δαυτα? Να γυρισει ποιος να τον κοιταξει, ο σταρ του σινεμα που εχει μια απο τα ιδια ή ο εκπτωτος πριγκιπας που το εχει σε δυο χρωματα (ενα πρωινο κι ενα βραδυνο).
Σαν κατι ασχετες που βαζουν την πανακριβη χρυση γοβα και σουλατσερνουν (κουτσοπερπατουν για να ειμαι ακριβης) στα πλακοστρωτα δρομακια των κυκλαδων... που το πας και το ταλαιπωρεις μανταμ το αμπιγιέ πατουμενο (μαζι με την ποδαρα σου που εχει στεναξει απο τους καλους), βαλε ενα τσοκαρο για την περισταση να διευκολυνθεις.

din

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Βρεγμενη


σανιδα, εκ του Σανιδα, του πουλημένου εισαγγελέα. Ο οποίος 2 μέρες πριν πάρει τη γαμοσυνταξη του αποφασισε ποιο θα ήταν και το κυκνειο άσμα του. Εγκυκλιο για την αρση ανωνυμιας των blogs. και ερωτω. Που είναι το περίεργο. Ο ανθρωπας αυτός είναι ανακατεμένο σε κάθε βρωμια που έχει ακουστει τελευταίως. Συγκαλύπτει τα πάντα και η μόνη του ένοια για να το παίξει ηθικός είναι να κυνηγήσει τα ζευγάρια ομοφυ/λων που παντρεύτηκαν και τον δημαρχο της Τηλου. Επίσης με δημοκρατικές διαδικασίες αποφάσισε πως τα ομο ζευγάρια δεν έχουν δικαίωμα στο συμφωνο συμβίωσης γιατι αυτά δεν είναι άνθρωποι, φορολογουμενοι πολίτες της χώρας αυτής, αλλα ανύπαρκτα τίποτα.
Ε ναι λοιπόν αυτά είναι τα προβλήματα αυτης της χωρας συμφωνα με την ελληνική δικαιοσύνη και του συγκεκριμένου λειτουργού της. Δεν έχει τιποτα άλλο μεμπτο. Τα μπλογκς και οι ομοφυλόφυλοι.
Όλα τα άλλα είναι αγγελικά φτιαγμένα και πεντακάθαρα (ε και σε περιπτωση που έχουν λίγη σκόνη, την χώνουμε κάτω απο το χαλάκι, κανείς δεν θα πάρει είδηση...)
Σοβαρή δικαιοσύνη... Όταν γινόνταν οι μαλακίες με την εξαιρεση των ομο δεν είδα να κοπτονται και πολλοί κατα του μπάρμπα... Τωρα που ακουμπησε τα μπλογκακια γίνεται της ανωμαλίας. Εδω χάνονται βασικά ανθρωπινα δικαιώματα και σεις κόπτεστε για τα μπλογκς. Αλήθεια δεν καταλαβαίνετε πως είναι ντόμινο η υπόθεση? Απο την στιγμή που η αναγνώριση μιας υπαρκτής και ενεργης κοινωνικής ομαδας μηδενίζεται περιμένατε να υπάρχει σεβασμός για την προστασία προσωπικών δεδομένων? Οχι αγαπητοι... πρέπει να καταλαβετε πως ο φασισμός δεν θα είναι για τους λίγους, σταδιακά θα απλώνεται και θα αφορά περισσότερους. Όσοι είναι διαφορετικοί, έχουν διαφορετικοί άποψη απο αυτη του κατεστημένου θα πληρώνουν το τίμημα... Έτσι είναι ο φασισμός...
DAN